Avast Ultimate Business Security (20 uporabnikov, 1 leto)

-20%

Original price was: 1.169,00 €.Current price is: 929,90 €.

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 929,90 

  • Varuje računalnike (Windows, Mac) in Windows strežnik.
  • Centralna spletna platforma za upravljanje.
  • Varstvo podatkov in zasebnosti.
  • VPN varna povezava.
  • Zaščita spletne kamere.
  • Zaščita gesel.
  • Upravljanje popravkov.
  • Odlična IT-podpora Avasta.
Avast Ultimate Business Security

Original price was: 1.169,00 €.Current price is: 929,90 €.

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 929,90 

Dodaj v košarico
Šifra: AUBS-20-1 Kategorija: Zaznamek:

Avast Ultimate Business Security

 

Avast Ultimate Business Security združuje nagrajeno protivirusno zaščito za podjetja, zaščito podatkov, najboljša orodja za zasebnost in avtomatizirano upravljanje popravkov, tako da bodo vaše naprave in programi vedno posodobljeni ter varni. Idealna rešitev za manjša podjetja, ki ne želijo zahtevnega upravljanja. Uporabniki lahko prilagodijo nastavitve naprave svojim potrebam in ohranijo popoln nadzor.

 

Zaščita naprav in zasebnost

Zaščitite svoje naprave pred kibernetskimi grožnjami in ostanite zasebni ter varni na spletu. Zagotovite svojim zaposlenim zasebnost in varnost, ki si jo zaslužijo ter potrebujejo, da lahko ostanejo produktivni, ne glede na to, kje delajo.

Avast Ultimate Business Security združuje nagrajeni protivirusni program z zanesljivo zaščito podatkov in robustnimi orodji za zasebnost.

Samodejno upravljanje popravkov

Vključuje upravljanje popravkov za avtomatizacijo postopka popravkov, ki ohranja najvišji nivo varnosti v napravah.

Mobilna zaščita tudi izven pisarne

Avast Ultimate Business Security zagotavlja tudi mobilno zaščito, zaščito gesel in spletne kamere, zaščito USB vhodov ter zagotavlja varno VPN povezavo. Kjerkoli smo in karkoli počnemo na spletu, Avast Ultimate Business Security vedno varuje naše naprave in podatke.

Centralno upravljanje varnosti

Centralno upravljana varnost, ki zagotavlja zanesljivo obrambo pred naprednimi kibernetskimi grožnjam. S centralne nadzorne plošče lahko spremljate težave in groženje, ki pretijo posamezni napravi v vaši organizaciji.

Ransomware ščit

Blokirajte izsiljevalsko programsko opremo (Ransomware), zaščitite svoje podjetje pred izpadi in izsiljevanjem ter zagotovite nemoten dostop do pomembnih sistemov in podatkov.

Brezplačna oddaljena podpora

Brezplačno orodje za oddaljeno upravljanje za hitro in varno povezavo z uporabnikovo napravo, kadarkoli in kjer koli, za dostop do datotek, upravljanje aplikacij ter odpravljanje težav v realnem času.

 

Orodja Web Control, Personal VPN, in Patch Management niso za sistem Apple MacOS.

 

Podrobnosti in ostale lastnosti najdete na uradni strani proizvajalca Avast – kliknite tu!

Št. naprav:

Veljavnost:

Vrsta:

Način:

Čas dostave:

Op. sistem:

,

Avast licenca je v digitalni obliki (ESD – Electronic Software Delivery), katero po naročilu in plačilu prejmete v nekaj urah na e-naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Poleg nove elektronske licence (kode) boste v e-pošti prejeli tudi kratka navodila in povezavo (link) za prenos programa. Elektronska licenca je namenjena tako prvi in novi namestiti izdelka, kot tudi podaljšanju (obnovitvi) že nameščenega izdelka. V kolikor že imate nameščen ta izdelek lahko licenco preprosto dodate v svoj obstoječi program in novi licenčni rok bo pričel teči šele od trenutka, ko bo vaša trenutna licenca izdelka potekla. Za aktiviranje in uporabo licence je lahko potrebna aktivacija ali registracija na spletni strani proizvajalca. Licence niso opremljene z določenim datumom prve uporabe in niso vnaprej aktivirane, tako da lahko licenco uporabljate takrat, ko jo potrebujete. Veljavnost in rok licence tako prične teči šele od prve aktivacije vaše licence. Licenca je namenjena za uporabo v državah evropske unije (EU).