Microsoft Windows 11 Home

-26%Priporočamo!

Original price was: 135,00 €.Current price is: 99,90 €.

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 99,90 

 • Original operacijski sistem Windows.
 • Home različica za domačo uporabo ali manjša podjetja.
 • V slovenskem in drugih jeziki.
 • Windows 11, 64-bitna različica.
 • Najnovejše rešitve za učinkovitost igranja v računalniku.
 • Novi načini povezave.
 • Ustvarite učinkovito namizje.
 • Časovno neomejena digitalna ESD licenca za 1 napravo.
Microsoft Windows 11 Home

Original price was: 135,00 €.Current price is: 99,90 €.

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 99,90 

Dodaj v košarico
Šifra: MSW11H Kategorija: Zaznamek:

Microsoft Windows 11 Home

 

Microsoft Windows 11 Home uporabnike takoj navduši s povsem novim vmesnikom, ki sledi sodobnim oblikovalskim trendom – Microsoft je pri svojem najnovejšem operacijskem sistemu vložil veliko truda v posodobitev in poenostavitev uporabniškega vmesnika, ki se zdaj ponaša z modernim zaobljenim izgledom in oblikovanjem potez, kar mu daje občutek lahkotnosti in dinamičnosti.

Windows 11 Home se predstavlja v posodobljenem, uporabniku še prijaznejšem vmesniku, s katerim je delo z računalnikom še bolj intuitivno in s tem tudi učinkovitejše, med drugim z novo privlačno zasnovo “Float Design” in možnostjo “Dark Mode”.

Windows 11 Home ponuja tudi številne izboljšave in poenostavitve uporabnosti, na primer s prenovljenim začetnim menijem s centralnim upravljanjem, integracijo skupin v opravilno vrstico, izboljšano funkcijo iskanja ter optimiziranim upravljanjem z dotikom, digitalnim peresom in prepoznavanjem glasu. Poleg tega se z operacijskim sistemom Windows 11 Pro vračajo gradniki, zlasti ljubitelji iger pa se lahko veselijo grafično še bolj zanimive igralne izkušnje.

Program podpira vse jezike, med njimi tudi slovenski jezik.

 

Lastnosti:

 • Licenca omogoča eno namestitev za enega uporabnika.
 • Licenca se veže na strojno opremo s prvo namestitvijo in ni prenosljiva.
 • Možnost spremembe jezika (podpora za več jezikov, kot je slovenski, angleški, nemški, italijanski …).

 

Licenco lahko kupite kot fizična oseba za domačo uporabo ali kot pravna oseba za svoje podjetje.

Licenca je v digitalni obliki (koda), ki jo prejmete v nekaj urah po naročilu in plačilu na svoj elektronski naslov, ki ste ga navedli ob naročilu.

Ob elektronski licenci (kodi) boste po elektronski pošti prejeli tudi kratka navodila in povezavo za prenos programa (originalne ISO datoteke), ki jo nato namestite na svoj USB ključek ali zunanji disk, preko katerega lahko potem namestite operacijski sistem na vašem računalniku.

 

Minimalne sistemske zahteve:

 • procesor: 1 GHz ali hitrejši procesor
 • pomnilnik: 4 GB
 • trdi disk: 64 GB ali več
 • TPM: modul TPM različice 2.0
 • grafika: DirectX 12 ali novejša z gonilnikom WDDM 2.0
 • zaslon: vsaj HD (720p) in zaslon min. 22,86 cm (9″)

 

Priporočamo pred nakupom licence:

Preverite v aplikaciji Preverjanje ustreznosti stanja računalnika (povezava) ali vaša naprava izpolnjuje minimalne sistemske zahteve za Windows 11.

Prenesite in namestite si t.i. Trial različico (povezava), jo preizkusite in šele na to kupite licenčno kodo ter aktivirajte svoj operacijski sistem Windows 11.

 

Potrebujete večjo količino?

V primeru, da potrebujete ponudbo za večjo količino tega izdelka nas kontaktirajte na info@antivirusi.si

Št. naprav:

Veljavnost:

Vrsta:

Način:

Čas dostave:

Tehnične zahteve:

Microsoft licenca je v digitalni obliki (ESD – Electronic Software Delivery), katero po naročilu in plačilu prejmete v nekaj urah na e-naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Poleg nove elektronske licence (kode) boste v e-pošti prejeli tudi kratka navodila in povezavo (link) za prenos programa. Elektronska licenca je namenjena novi namestiti izdelka in tudi nadgradnji (za možnost nadgradnje predhodno preverite pri proizvajalcu). V kolikor že imate nameščen ta izdelek lahko licenco preprosto dodate v svoj obstoječi program in vaš program se bo aktiviral. Licence niso vnaprej aktivirane, tako da lahko licenco uporabljate takrat, ko jo potrebujete. Licenca je namenjena za uporabo v evropskih državah lahko pa ta deluje tudi izven evropskega prostora (preverite pri proizvajalcu izdelka). Za aktiviranje in uporabo licence je lahko potrebna aktivacija ali uporabniški račun proizvajalca.